Co je v Rinascimentu nového

Kolekce PRE FALL 2021 značky Rinascimento přináší sebou zajímavé novinky.

První za povšimnutí stojí nové vzorníky barev. Pro ty z vás, kteří jste zvyklí dělat objednávky ze vzorkové kolekce, máme dobrou zprávu. U většiny modelů najdete již barevné ústřižky látek. Konečně tedy nebudeme odhadovat jaká by mohla být pravděpodobná jiná barevná kombinace.

Za druhé jsem osobně zaznamenala velký posun u pletenin. V minulých letech jsme se trápily vždy s velikostmi pletenin. Protože pleteniny jsou vyráběny pouze ve dvou velikostech a to S/M a M/L. Často se stávalo, že ani velikost M/L neodpovídala realitě. A hurááá…konečně svetry i na mě 🙂
Během chystání kolekce mi projde každý kus v ruce nejméně dvakrát. A ani jednou jsem nepocítila, že by některý svetr kousal. Spíše naopak jsou velmi příjemné na omak.

Poslední nicméně neméně DŮLEŽITOU ZPRÁVOU jsou zimní bundy.

Pokud se ptáte, kdy je nejlepší objednat ZIMNÍ BUNDY, tak je to právě TEĎ! Bundy jsou ušity s větším časovým předstihem na objednávku výrobce Teddy, proto jsou tedy v limitovaném množství. Z tohoto důvodu upozorňujeme naše klienty, aby objednávku bund udělali pokud možno ihned, protože jak plyne čas, modely se postupně vyprodávají a některé modely již nejsou dostupné. Často se tak stává, že někteří z vás chtěli doobjednat v průběhu podzimu nebo si vzpomněli pozdě a bundy již nebyly.

A tady již malá ukázka: